Fira Musikgalan med oss i Åbo den 4 april!

22.01.2020 kl. 14:33
Årets mest musikaliska fest är här igen då Musikgalan går av stapeln den 4 april i Åbo! Under kvällen bjuds det på underhållning av värdkören ÅK Ensemble och de ensembler som deltar i Feel the Rhythm 5. Kom med och njut av god mat, fin musik och hjärtlig stämning! Anmälan senast 16.3.

 

Kom och fira förbundets 91-årsdag med oss med festliga förtecken! Årets Musikgala ordnas den 4 april i Åbo, Cygnaeus skola, Mariegatan 7 mellan 18.30 och 23.00.

Galamiddagen är öppen för alla; körer, medlemmar, avecer och andra. Under middagen utdelas förbundets utmärkelser Årets körsångare, Årets instrumentalister,  Årets funktionär och Årets musikledare för unga 2020. Dessutom utdelas också Långbackapriset!

Under kvällen får vi lyssna till musik av värdkören ÅK Ensemble samt de vokalensembler som deltagit i workshopparna tidigare under dagen.

Plats: Cygnaeus skola, Mariegatan 7, Åbo.

Tidpunkt: Lördagen den 4 april, mellan 18.30 och 23.00.

Pris: 45 € per kuvert (välkomstbubbel, trerättersmiddag, måltidsdryck) 

Anmälning: Anmäl dig själv och några vänner från din kör eller orkester! Kom med på en trevlig och underhållande kväll! Begränsat antal platser. Anmälan här senast den 16 mars.

Fakturering: Faktureringen görs per e-mail två veckor innan Musikgalan.

Klädkod: Mörk kostym.

Arrangör: Middagen ordnas av Finlands svenska sång- och musikförbund.

Värdkör: ÅK Ensemble

Sofia Strömgård