Henrik Lillhannus ny verksamhetsledare

17.08.2016 kl. 10:32

Henrik Lillhannus, verksamhetsledare fr.o.m. 1.8.2016Vår nya verksamhetsledare Henrik Lillhannus arbetar sedan 1 augusti med att föra vårt förbund framåt i tiden. Lillhannus kommer från Folkhälsan där han under knappt 15 års tid arbetade som projektledare för deras webbutveckling.

Han är utbildad politices magister från Åbo Akademi, är ursprungligen hemma från Korsholm och är numera bosatt i huvudstadsregionen.

Lillhannus har allt sedan 1970-talet haft ett starkt intresse för musikutövning. De första intrycken fick han i Korsholms församlings barn- och ungdomskörer och sjöng under studietiden i Brahe Djäknar. Därefter har han deltagit i ett flertal körers verksamhet och sjunger idag aktivt i Helsingebygdens kör i Vanda.

Han är även ledare för vokal- och instrumentalkvintetten Helsingers och trakterar ukulelen även i bl a Ukulele Express sedan år 2016. Lillhannus har även en långvarig erfarenhet av barbershopsång och har lett ett flertal projekt kring CD-inspelningar, körresor och musikkursverksamhet.

Han har varit aktiv i olika föreningar inom skolvärlden samt innehaft ett flertal uppdrag inom politiken. Vi önskar Henrik Lillhannus välkommen i sitt nya arbete som verksamhetsledare för FSSMF.