Sångkursen du inte får missa!

08.08.2017 kl. 15:04
Om du någonsin har velat bli coachad av ett riktigt proffs har du sällan haft en så bra chans som nu. Anders Jalkéus, med dryga 30 år som bas i den världskända acappellagruppen Real Group bakom sig, slår nu ihop sig med Finlands Svenska Sång- och Musikförbund för en rytmhelg i Borgå. Kom ensam, med din ensemble eller varför inte med hela din kör!
Du får dessutom möjlighet att delta i workshopar med Sören Lillkung och Camilla Wikstén-Rönnbacka. Kom med och upplev Feel the rhythm 2 i Borgå 14-15.10!

Har du och din grupp tänkt på att ta nästa steg? Vill ni utveckla er samsjungenhet, scennärvaro, rytmkänsla och röstkontroll. Då är det här kursen för er!

Anders Jalkéus coachar er som en grupp och hjälper er att hitta varandra musikaliskt. Ni har också möjlighet att följa med andra gruppers coachningar och när ni inte gör det så drar Camilla Wikstén-Rönnbacka och Sören Lillkung intressanta workshopar där ni utvecklar röst och rytm.

Helgkursen hålls på Campus i Borgå och inleds 14.10 klockan 10 och håller på hela lördagen. Kvällen avslutas med en showmiddag, där deltagande ensembler gärna får uppträda för varandra.

Söndagen inleds också den klockan tio och håller på till eftermiddagen så att alla hinner hem i god tid.

Mer exakt kursprogram och anmälning här.

Robin Sjöstrand