Porträtt på Victoria med havet i bakgrunden. Hon ler, har lockigt ljusbrunt hår och en vit klänning med små svarta prickar.

Förbundets nya kommunikatör heter Victoria Palmgren

10.01.2024 kl. 19:07
- Det är med stor entusiasm jag tar emot rollen som FSSMF:s kommunikatör, säger nyutnämnda Victoria Palmgren.

Efter en omfattande och grundlig ansökningsprocess med många goda sökande har förbundet alltså idag utnämnt ekon.mag. Victoria Palmgren till förbundets nya kommunikatör. Hennes första arbetsdag blir måndagen den 15 januari.

-Det är med stor entusiasm jag tar emot rollen som FSSMF:s kommunikatör! Med en livslång passion för musik i bagaget ser jag med spänning fram emot möjligheten att bli en del av FSSMF:s team och att få bidra till att skapa och förmedla budskap och arbeta för att främja det finlandssvenska kör- och musiklivet, säger Victoria. 

-Efter sju år inom Akademiska Damkören Lyrans administration har jag en djup förståelse för förbundets verksamhet och specifikt körmusikfältet. Även orkesterfältet är bekant då jag var en del av flera orkestrar under de nästan 20 år jag spelade cello. Att få kombinera detta med min passion för innehållsproduktion och kommunikation är en verklig dröm!

Victoria Palmgren är 29 år, ekonomie magister i marknadsföring och har bl.a. genomgått frivillig militärtjänst som båtchef och båtförare vid Nylands Brigad.

Förbundet hälsar henne varmt välkommen.

 

Henrik Lillhannus