Ledigt jobb: Blåsmusikprojektet söker producent/-er

12.02.2019 kl. 17:32
FSSMF söker en producent/er med erfarenhet och kännedom om kulturproduktion. Blåsmusikprojektets och producentens huvudmål är att koordinera och inspirera blåsmusiken i Svenskfinland.
Arbetet omfattar genomförandet av redan planerade aktiviteter, praktisk planering och operativa uppgifter inom verksamheten.
Läs mer här.
Nu söker FSMMF:

PRODUCENT FÖR BLÅSMUSIKPROJEKT 2018-2020

Finlands svenska sång och musikförbund (FSSMF) söker en producent/er med erfarenhet och kännedom om kulturproduktion. Blåsmusikprojektets och producentens huvudmål är att koordinera och inspirera blåsmusiken i Svenskfinland.

Arbetet omfattar genomförandet av redan planerade aktiviteter, praktisk planering och operativa uppgifter inom verksamheten. Kunskap inom media och grafisk design ses som tillgång.

Vi erbjuder ett omväxlande, utmanande och självständigt arbete med hela Svenskfinlands blåsmusikfält som arbetsområde. Mycket av arbetet sker i samråd med FSSMF:s blåsmusikutskott och projektets ledningsgrupp.

Arbetsförhållandet är tidsbundet från 1.5.2019-31.12.2020.

Vi ser gärna att du:

  • har erfarenhet av projektarbete eller utbildning inom kulturproducentskap
  • kommunicerar ledigt på svenska och finska
  • har god organisations- och samarbetsförmåga
  • är utåtriktad och initiativrik
  • har kunskap inom grafisk design
  • känner till sociala medier och kan uppdatera hemsidor.

Vi värdesätter föreningserfarenhet, god kännedom om Svenskfinland och dess musikliv. Placering och lön enligt överenskommelse.

Närmare information och ansökan skickas per e-post till blåsmusikutskottets ordförande Peter Roos, telefon 050-5235385 eller mail peter.roos@pp.inet.fi.

Ansökningstiden går ut 05.03.2019