Resonans har äntligen nya kläder

14.02.2017 kl. 10:45
Ny redaktör, ny tidning. Resonans har kastat av sig de gamla paltorna och tagit på sig nya, fräscha och moderna kläder.

Som med alla modetrender tar det en stund att anpassa sig till dem, innan man vänjer sig och börjar se det vackra.

Därför har redaktionen enhetligt bestämt att publicera den nya pärmbilden och ett uppslag ur den nya tidningen redan innan den utkommer. Bara för att läsarna ska klara förändringen bättre när tidningen dyker upp i brevlådan.

Tidningen åkte igår in till tryckeriet och redan nästa måndag dimper den ner hemma hos prenumeranterna.

I Resonans nummer 1/17 bjuds det på stämningar från Den stora finlandssvenska kryssningen (omslaget pryds av RacklerZ, som var en av FSSMF:s nio ensembler på plats under kryssningen), en inblick i Håkan Strengs 60 år som artist, en text inför kommunalvalet och hur det kan påverka körer och orkestrar och mycket mera.

Naturligtvis finns också de sedvanliga texterna om medlemmarnas förehavanden, även om linjedragningen hädanefter kommer att vara mer journalistisk än tidigare.

Nedan ser ni ett till smakprov ur tidningen, ur den återkommande barbershopspalten. Den här gången är det Atte Heikkinen som berättar om sin tid i världens bästa barbershopkör Ambassadors of Harmony.

Nyaste resonans finns snart i en brevlåda nära dig!


 

* För tillfället går det inte att läsa gamla nummer av Resonans på webben. Vi håller på att undersöka saken och förhoppningsvis så kommer vi att få materialet tillgängligt igen.

Robin Sjöstrand
Kommentarer (1)
Ser bra ut, hejja Robin!
Antti /JSB15.02.17 kl. 13:05