Borde just din kör eller orkester uppmärksammans i Resonans? Vår redaktör åker på en Tour de Svenskfinland, skicka in dina bästa tips!

19.02.2020 kl. 11:05
Hurdana slags projekt pågår i förbundets körer och orkestrar? Vi vill veta! Skicka in dina bästa tips till sofia.stromgard@fssmf.fi så kanske Resonans redaktör besöker just DIG!

Har ni knäckt koden och lyckats locka många nya sångare till er kör? Planerar ni en spännande konsert? Firar ni ett jubileum? Ordnar ni sångfestkonserter tillsammans med andra körer i er region? Har ni revolutionerat administrationens arbetssätt? Nu är det dags att ta bladet från munnen och låta resten av omvärlden veta!

Förbundets redaktör och kommunikatör Sofia Strömgård uppmanar alla korister, musiker, funktionärer och dirigenter att berätta vad som händer i deras körer och orkestrar under året.

– Jag vill veta vad som engagerar just er kör eller orkester under året! Jag vet att det finns många ambitiösa och spännande projekt som pågår på fler olika håll, så ta kontakt med mej och berätta mer, uppmanar Strömgård.

Redaktören kommer under våren att åka ut på en "Tour de Svenskfinland" utgående från de tips som skickas in. Det är viktigt att projekt från olika regioner och städer får synlighet i Resonans eller på förbundets webbsida.

–  Mitt mål är att öka mängden innehåll med regional anknytning i Resonans, på webbsidan och i våra sociala medier under året. Jag kommer att gå igenom alla tips jag får och i mån av möjlighet besöka er. Jag är synnerligen ivrig inför våren och hoppas på många tips!

Materialet kommer att publiceras i Resonans eller förbundets webbsida eller Facebook-sida under året. Ta kontakt med redaktör Sofia Strömgård sofia.stromgard(at)fssmf.fi så fort som möjligt och berätta vad du tycker att förbundet borde uppmärksamma!